Fragt
Alle produkter fra Skoleboden på Tim Skole leveres på Tim Skole.

Der er ikke mulighed for at få nogle bestillinger leveret på andre adresser, hvorfor der ikke er nogle udgifter til forsendelse i forbindelse med bestilling i Skoleboden.
Vær opmærksom på at der pålægges et gebyr på 1,45 kr. + 0,1% af beløbet til Nets.

Leveringstid
Det fremgår af produkterne, hvornår de kan leveres. Onsdagsmaden bestilles for en periode af gangen, hvorefter der lukkes for efterbestillinger.

Reklamation og returret.
Modtager du et forkert produkt eller modtager du slet ikke dit produkt skal du hurtigst muligt kontakte skolesekretær Tina Graversen på tina.graversen@rksk.dk – sørg for at have dit bestillingsnummer nævnt i mailen og beskriv problemet. Så finder vi ud af det.

Fortrydelsesret.
I skoleboden vil vi have tilfredse kunder. Så hvis du – mod forventning – ikke er tilfreds med dine varer, kan du annullere på flere måder. Onsdagsmad kan annulleres med 4 ugers varsel.

I forbindelse med en fortrydelse vil det være en stor hjælp at du henviser til ordrenummeret, og også vedlægger et kontonummer, hvor pengene kan overføres til. Du vil kunne fortryde dine bestillinger ved at kontakte skolesekretær Tina Graversen.